Meld u aan voor de nieuwsbrief

Geld verdienen met je hobby?!

Heeft u een hobby waar u heel goed in bent en waar u veel plezier aan beleeft? En vraagt u zich af hoe u daarmee geld kan verdienen? Of heeft u een interesse waarmee u denkt geld te kunnen verdienen? Dan is de workshop Geld verdienen met je hobby wellicht iets voor u!

 

Wat houdt de workshop in?
In deze workshop ontdekt u nieuwe kennis en gaat u ook praktisch aan de slag. Zo ontdekt u met een oefening waar u het liefste mee bezig bent en wat daar de voordelen van zijn. Ook leert u wat er nodig is om met uw hobby geld te verdienen en dat u daar vandaag al mee kunt gaan starten. Tot slot delen we graag met u welke verschillende trajecten er vanuit de gemeente zijn om hier verder mee te gaan.

De workshop is geschikt voor enthousiaste deelnemers die willen leren hoe je geld verdient met je hobby!


Praktische informatie

Wat: Workshop Geld verdienen met je hobby
Wanneer: Donderdag 22 november
Tijd: 09.30 uur tot uiterlijk 12.00 uur
Waar: Winsum (locatie volgt nog)


Aanmelden
Aanmelden is heel simpel. Stuur een e-mail naar Martijn van der Tuin. Hij stuurt een e-mail terug, voor de bevestiging va uw deelname. Het e-mailadres van Martijn is: martijn@reconcep.nl.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Martijn van der Tuin. Hij geeft deze workshop. Stuur hem een e-mail via martijn@reconcep.nl, of bel: 06 – 411 00 676.