Meld u aan voor de nieuwsbrief

Goed voor de dag komen bij uw (toekomstige) werkgever? Informeer naar de mogelijkheden!

Werkplein Ability en de BMWE-gemeenten willen mensen die op zoek zijn naar een baan, en een sollicitatiegesprek hebben, graag ondersteunen. Bij een sollicitatie is het belangrijk welke eerste indruk u achter laat. Het kan soms nodig zijn om hiervoor extra kosten te maken die u normaal gesproken niet maakt.

U kunt dan denken aan een kappersbezoek of het aanschaffen van nieuwe kleding of schoenen. Dit zijn zogenaamde representatiekosten. Uw werkcoach bij Werkplein Ability beoordeelt of u in aanmerking komt voor een vergoeding van deze kosten.

Zo ja, dan zijn er twee opties:

  • Tot € 150,00 per jaar zelf iets aanschaffen
  • Hulp en stylingadvies van Dress for Success (€ 60,00 per keer)

Dress for Succes
Werkplein Ability werkt samen met Dress for Success in Hoogezand-Sappemeer. Bij Dress for Succes staan ze voor u klaar om u kosteloos te adviseren en te voorzien van een nette outfit voor uw sollicitatiegesprek. Het merendeel van de klanten die kleding(advies) bij Dress for Success heeft ontvangen, gaat met zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek in. Zo vergroot u uw kansen op een baan!

Samen met één van de vrijwilligers bij Dress for Succes kiest u de outfit die bij u (en de baan waarop u gaat solliciteren) past. Als u dat wilt, kunt u ook advies krijgen over hoe u zich het beste presenteert. Als u de baan of stageplaats krijgt, kunt u opnieuw een afspraak maken. U mag dan een tweede kledingset uitkiezen; ook die mag u houden!

Meer informatie vindt u hier: www.dressforsuccess.nl

Snel naar