Werk uitbesteden

Hier vindt u informatie over het uitbesteden van werk.

Uw partner in werk

Het kan zijn dat u doorlopend of tijdelijk capaciteit te kort komt of dat uw machinepark niet toereikend is. Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, met grote of kleine opdrachten: wij nemen u graag het werk uit handen.

Meer over Uw partner in werk »

Industrieel bedrijf

Met ons uitgebreide machinepark en professionele productie-omgeving op de locatie in Uithuizen kunt u de vervaardiging van volledige eindproducten, maar ook deelproducten en/of bewerkingen aan ons uitbesteden. Ook voor opdrachten m.b.t. in- en ompakwerk kunt u bij ons terecht

Meer over Industrieel bedrijf »

Diensten

Werkplein Ability biedt verschillende diensten aan: Civiele Dienst/Schoonmaak, Post en Catering. Op dit moment werken wij veel voor gemeenten, maar u kunt als bedrijf of particulier ook bij ons terecht. Daarnaast biedt de sector Diensten werkplekken aan die passen bij de ontwikkelingsmogelijkheden van de medewerkers en die daarmee de stap naar de reguliere arbeidsmarkt kunnen verkleinen. Wilt u werk aan ons uitbesteden op het gebied van schoonmaak. Onze medewerkers zijn u graag tot dienst.

Meer over Diensten »

Groen

De sector Groen van Werkplein Ability verricht alle voorkomende werkzaamheden binnen de groenbranche in de regio Noord-Groningen. Het werkgebied loopt van de Eemshaven tot en met Lauwersoog en van de Waddenzee tot de stad Groningen.

 

Meer over Groen »