Diensten

Werkplein Ability biedt verschillende diensten aan: Civiele Dienst/Schoonmaak, Post en Catering. Op dit moment werken wij veel voor gemeenten, maar u kunt als bedrijf of particulier ook bij ons terecht. Daarnaast biedt de sector Diensten werkplekken aan die passen bij de ontwikkelingsmogelijkheden van de medewerkers en die daarmee de stap naar de reguliere arbeidsmarkt kunnen verkleinen. Wilt u werk aan ons uitbesteden op het gebied van schoonmaak. Onze medewerkers zijn u graag tot dienst.

Civiele dienst/schoonmaak

Onze Civiele dienst is verantwoordelijk voor het beheren van de bedrijfskantine en schoonmaak op de locatie in Uithuizen. Ook verzorgen wij de schoonmaak bij andere organisaties en bij een tweetal gemeenten Deze schoonmaakopdrachten worden uitgevoerd door onze eigen medewerkers in samenwerking met een belangrijke marktpartij uit de schoonmaakbranche. Met deze samenwerking kunnen wij u complete schoonmaakprogramma’s aanbieden, maar ook op maat!

Post

Werkplein Ability bezorgt post in de gemeente Eemsmond, de Marne, Bedum, Winsum en Loppersum. Voor uw geadresseerde drukwerk, mailings, magazines en uitnodigingen kunt u bij ons terecht. U brengt het of wij halen het bij u op. Ons postbedrijf biedt u een scala aan mogelijkheden tegen aantrekkelijke en concurrerende tarieven. Werkplein Ability maakt graag werk van uw post!

Catering

Bij onze afdeling Catering kunt u bij ons terecht voor het bestellen van diverse belegde broodjes, soep, barbecue,  high tea, hapjesschalen, salades etc. Voor zakelijke gelegenheden, als vergaderingen, conferentie of open huis. Daarnaast hebben wij medewerkers die ook de bediening kunnen verzorgen. U kunt uw wensen bij ons kenbaar maken en dan bekijken wij samen de mogelijkheden. Wij bezorgen van maandag tot en met vrijdag bij u op locatie,  in een straal van dertig kilometer.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met ons, via het algemene  nummer van Werkplein Ability, locatie Uithuizen: telefoon: 0595 – 431398.